Ruilen en Retourneren


Garantie


Onze producten worden met veel zorg en aandacht geproduceerd en doen ons uiterste best om de producten in goede conditie aan u te leveren. Helaas bestaat er een mogelijkheid dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurd, waardoor u aanspraak kunt maken op de garantie. Wanneer dit het geval is vragen wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@fabriekcreatief.nlProduct ruilen?


Producten die gepersonaliseerd zijn kunnen helaas niet geretourneerd worden. Voor alle andere producten bestaat een mogelijkheid het product om te ruilen voor een ander product. Echter moet dit vooraf gemeld worden via email. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper.Retourneren


Wanneer u de bestelling wil retourneren horen wij dit graag zo snel mogelijk na ontvangst van de bestelling. U dient ons hiervoor per email op de hoogte te brengen en na ontvangst van de email ontvangt u van ons een retourformulier. Zodra het pakket in goede staat dus zonder beschadigingen bij ons is aangekomen zullen wij een retourbetaling opmaken, welke u binnen 14 dagen op het opgegeven rekeningnummer zult ontvangen. Mocht het product beschadigd aankomen bij fabriek creatief dan kunnen wij waardevermindering van het product aan u doorberekenen. De verzendkosten voor het retour sturen van uw bestelling zijn voor de koper.Retouradres:


Fabriek Creatief

Roerdompstraat 14

4273 CJ Hank

Fabriek Creatief maakt gebruik van cookies. Je geeft toestemming door op akkoord te klikken.

Akkoord